Archive for the ‘All About Me’ Category

Yey! My DARLING!! ^^ hehe CSL SPICE Mi320 ^^

Haha Actually dah lama dah pakai HP ni! hehe tp saja je nak ngada2 ^^
Comelkan my Darling! dia la my nyawa now! ^^
Penuh ngan K-pop stuff inside nyer!^^

OK today nak kongsi2 my Notification Tone a.k.a SMS ringtone
yang biasa aq guna.

BUT so sorry kena pakai link sbb I CAN’T upload it as an audio directly! ENJOY ^^

1. My Fav notif tone sbb sgt LUCU (4 me ler) hehe

BERJUMPA DENGAN ACTION KAMEN

2. My Fav kalau di tempat2 PUBLIC

OWNER HAS NO BF ;p

3. My Fav di rumah pada SIANG hari

KIM NANA RT (CITY HUNTER)

4. My Fav untuk MALAM

EUNJUNG MOLKANG MOLKANG~~

Hehehe for NOW ni la my SMS tone.. Comel2kan? hehehe any suggestion? ^^

P/S wah!!!!!!!! Berjaya jg aku download all 24 episodes of THE PRINCESS MAN hari ni
CONGRATULATIONS to myself!
As a gift,
Meh dengar sama-sam OST yang PALING aku suka in this DRAMA!! ^^

Baek Ji Young – 오늘도 사랑해 (Today, I LOVE YOU)

LOVE U ALL TOO ^^~~♥♥

RUNSING!

Posted: September 12, 2011 in All About Me

Hari nie aku betul2 runsing..

Banyak sgt benda nak dipikir dlm sehari ni!

Problem 1 :

Dapat kursus kat INTAN BK tp xde transport lak.. adoyai! akak yg jaga asrama tu x leh consider ka? mataila jg kan? ni di ambang nak g tak nak g je ni!

Problem 2 :

Kenapa la nasib aq serabut sgt skang ni??? nak cari tempat guna Google Maps pun xdpt2! Aq da BENGAP ke ri ni? Napa semua tak menjadi ni?????????????????????

Problem 3 :

PERSONAL! ah! *$$%**&&^%$% BENGONG!!!!!!!!!!!!!!!!!!


AHHHHHH!!!!!!!!!!!!!

Assalamualaikum (Annyeonghaseyo) kepada semua kwn2 sy yang menyambut Hari Raya pada tahun ni!! ^^

Kita mulakan dengan lagu raya FAV saya sampai bila2!

p/s I almost never enjoyed dengar lagu raya disebabkan semua lirik dan melodi yang sgt2 sedih! Tp diz is ma supa fav song for hari raya!

So… since i don’t go back to my hametown, saya beraya la sorang2 kat KL ni..

And I MISSED MY MUM”S COOKED ON FIRST RAYA DAYA!
Biasanya ktorg akan bersiap2 sementara tunggu my lil bro (THE ONLY MAN IN MY HOUSE) untuk balik dari Solat Raya. And kebiasaanya my mum akan masak ayam masak kari or kicap untuk dimakan bersama pulut… TP this is my first meal for my raya!!

MY FIRST MEAL ON FIRST RAYA! A SINGLE SET OF CHICKEN RICE SHOP!

Thanks CRS for masakkan i untuk raya huhu

AND I’M SO SURPRISED ALL MALL DI KL (FROM MID TO SG WANG, FULL WITH PPL!) Adakah semua warga KL balik “kg” di Mall? hahaha I never know lorh..

Then, I rasa bosan sbb HOW pretty pun i make-up2 tp STILL x suka with my hair yang dry and too much VOLUME! In the end, walaupun I know agak BUANG DUIT i pegi la jg REBONDING my hair!

SO I LOVE IT! MY HAIR NOW DA KEMAS!

Haha Well I FREAKIN’ LOVE IT!

Anyway ENJOY your Holiday Guys as Long as U can! Isnin ni Let’s get to work again yeah! ~~♥♥

p/s Song Of The Day


eolmana eolmana~~ ahhhhhhhhhh I’m enjoying my VACATION with SECRET GARDEN (again) and Still I’m CRYING MY HEART OUT!!!!!!

UiTM dihatiku!~~^^

Posted: August 22, 2011 in All About Me, UiTM
Tags: , ,

TADA!!!!!!!!!

How are you guys? Well I’m fine here but as long as i know I’m Too tired even to smile! (But I DO SMILE!) hehehe

It’s been a very2 HECTIC week for me! Dengan Mesy. Tabung Amanah nya.. Dengan Pendaftaran Sebagai Pelajar e-PJJ di UiTM. hehehe

Let’s check what have i done that day!!

1. Beratur lebih kurang 500 Meter! Giler lenguh kaki! 2. Kena menunggu plak untuk ambil gambar untuk kad pelajar! 3. Sesi angkat ikrar untuk pelajar baru! 4. Yayayayayay!!~~ I'm now OFFICIALLY a UiTM student! ~~^^

And I OWE all this to my FAMILY!! Love you!!!!!!!

Tp lagu UiTM pun Best! hehe

dan yang rancak nie!!

video cr to NazrulAzrin.

Anyway I’m enjoying every bit of it!

and I LOVE How my looks doesn’t change at all from beginning to the end! hahahaha

Before and After Pic Pas seharian berada di UiTM!~~^^♥♥

Now I HOPE i can finish my degree as soon as i can! Fighting!!

p/s Song OF the day


video cr. cconed

Annyeonghaseyo! ^^~~♥

Posted: May 19, 2011 in All About Me
Tags:

Hai!

OK.. I have LOTTA BLOG!

But I finally found TYPE of BLOG that suit my taste!

*so i’m gonna DELETE all og my past BLOG since i don’t wanna misuse and got my name on lotta thing since it makes my head ache if i FORGOT the password!

Hug Or Not  

I'm Welcoming All of You To My World!~~♥

I have a BLAST day today coz I NEVER KNEW i’m gonna have a HARD TIME to adjust and customize all these stuff to makes my BLOG  looks PERFECT!

*although i think there are lotta things i need to fix! but i can do that later!

Now I’m gonna save this post and CHECK from my PHONE if I can use my phone to update this BLOG!

See ya’ll later!

Annyeong!^^~~♥