I’M ALIVE!!!

Posted: October 8, 2011 in My Feelings, Works

MORNING PEOPLE!!!!!

Hahahaha Sorry FOR the TITLE!! Saja Jer!

Let’s start our DAY with SMILE people! ^^~~

Nomu2 Mianhae my Blog x dpt update selalu coz i am Nomu2 Superb BZ lately!!
Ni la gambor muka bz I

Me always OBSES dengan MYSELF!! ^^ LOVE ME!!^^

hahahaha OPPZZ soooorrrryy!!! Saje je tu!
Tp Memang giler bz la..
Siap2 ngan org TUA yang cam bengong tu.. sakit kepala
dan hati ngan DIA tu..

Tp oleh kerana kiter nie MUDA lagi, mengalah jer la!

TP naperla Bajet semalam PENCEN kena naikkan had umur 60 TAHUN???!!!!
YA ALLAH kuatkanlah IMAN ku!!! ^^

Kepada EN. A (Bukan Nama Sebenar) tolonglah bagi
DIA tu OUTSTATION je k? PLZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!
Semakla.. huhuhu

Nasibla BF2 aQ nie menyejukkan hati dan perasaanku! ^^ hahaha

BF I yg Jun2daKay tu yer p/s miss Mi Young Kim jangan nak rampas! hahahaha

and last but not least nih la gambor BF2 I!! ^^ hahahaha

LOVE FOREVER!!!!

RUNSING!

Posted: September 12, 2011 in All About Me

Hari nie aku betul2 runsing..

Banyak sgt benda nak dipikir dlm sehari ni!

Problem 1 :

Dapat kursus kat INTAN BK tp xde transport lak.. adoyai! akak yg jaga asrama tu x leh consider ka? mataila jg kan? ni di ambang nak g tak nak g je ni!

Problem 2 :

Kenapa la nasib aq serabut sgt skang ni??? nak cari tempat guna Google Maps pun xdpt2! Aq da BENGAP ke ri ni? Napa semua tak menjadi ni?????????????????????

Problem 3 :

PERSONAL! ah! *$$%**&&^%$% BENGONG!!!!!!!!!!!!!!!!!!


AHHHHHH!!!!!!!!!!!!!

(UPDATE) Public Speaking!

Posted: September 6, 2011 in My Feelings
Tags: ,

UWAAAAAAAA!!!!!

Kena ikut Public Speaking! DUP DAP DUP DAP!!!
Nervous la plak!

SOMEBODY SAVEEEEEEEEEEEEE ME!

The last time i recalled my memory, I AM BAD in Impromptu Speaking. Sakit Hati tul!

Ahhh! Tu je yang bermain di kepalaku skarang ni! …

My friend Said “listen to this song….”

hahahaha LOL juz watching at Kim Jong Min’s face oredy made me laugh!!!

p/s. ahhh still nervous!

———- UPDATE ————————–

HA!!!!!!!!!!
Dpat NO. 1 hehehehehe JOHAN!

TADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HEHEHE bangga mmg ada tp COMES WITH RESPONSIBILITY ^~~

Sebab 10/10/11 ni kena wakil untuk ke kementerian plak! huhu

Doakan SAYA ye!

AMIN!! ^^

Assalamualaikum (Annyeonghaseyo) kepada semua kwn2 sy yang menyambut Hari Raya pada tahun ni!! ^^

Kita mulakan dengan lagu raya FAV saya sampai bila2!

p/s I almost never enjoyed dengar lagu raya disebabkan semua lirik dan melodi yang sgt2 sedih! Tp diz is ma supa fav song for hari raya!

So… since i don’t go back to my hametown, saya beraya la sorang2 kat KL ni..

And I MISSED MY MUM”S COOKED ON FIRST RAYA DAYA!
Biasanya ktorg akan bersiap2 sementara tunggu my lil bro (THE ONLY MAN IN MY HOUSE) untuk balik dari Solat Raya. And kebiasaanya my mum akan masak ayam masak kari or kicap untuk dimakan bersama pulut… TP this is my first meal for my raya!!

MY FIRST MEAL ON FIRST RAYA! A SINGLE SET OF CHICKEN RICE SHOP!

Thanks CRS for masakkan i untuk raya huhu

AND I’M SO SURPRISED ALL MALL DI KL (FROM MID TO SG WANG, FULL WITH PPL!) Adakah semua warga KL balik “kg” di Mall? hahaha I never know lorh..

Then, I rasa bosan sbb HOW pretty pun i make-up2 tp STILL x suka with my hair yang dry and too much VOLUME! In the end, walaupun I know agak BUANG DUIT i pegi la jg REBONDING my hair!

SO I LOVE IT! MY HAIR NOW DA KEMAS!

Haha Well I FREAKIN’ LOVE IT!

Anyway ENJOY your Holiday Guys as Long as U can! Isnin ni Let’s get to work again yeah! ~~♥♥

p/s Song Of The Day


eolmana eolmana~~ ahhhhhhhhhh I’m enjoying my VACATION with SECRET GARDEN (again) and Still I’m CRYING MY HEART OUT!!!!!!

I Know I’m In Heaven…

Posted: August 27, 2011 in Uncategorized

Okay! Mungkin agak BERLEBIHAN bila aQ ckp mcm 2, tp SERIOUSLY bila aQ blk KL ni dan dpt tgk TV giler la i feel like i’m in HEAVEN! I MIGHT can live without internet but not without TV! :-*

Dan hari ni aQ tlh cancelkan all my plan nak REBONDING, KE JALAN TAR, MASJID JAMEK or even PERGI BELI BAHAN2 NAK MASAK KARI AYAM pun kena CANCEL sbb nk tgk tv je. Haha MIGHT SOUND idiot BUT IT JUZ WHO I AM!

I’m Lovin’ It! 🙂

YUPZ! Tomorrow terpaksa ambil CR sbb nak uruskan claim semula yuran UiTM ri tu.. huhu
Jenuh nak mencari INTEKMA RESORT! kat Google Maps pun tarak ada! huhuhuhu

Sometimes i wish i am a billionaire! hehe I WON’T feel burdened by my financial status or my social status!

Simbol keKAYAan!!!!!

Rock giler!!!!!

LOL! air pun BLING BLING!!!!

WHAT THE @#$%&^%???

Now tgh godek2 ni tenet sbb nak cari which bus route or bus no. yang patut aku ambil. kang tak pasal2 sampai ke mana2 je aku sok! hahaha

2PM SHOW EP.1 (ENG SUB)

Posted: August 23, 2011 in 2PM SHOW
Tags: ,

Well ladies and gents nowadays i’m enjoying this show so much that my boss gonna killed me someday from laughing so much! I tried to catch up this show whenever i have sometime! REALLY REALLY wanna thanks Bbiyak25 <<< For her effort to subbing and uploading all the video for all HOTTEST to enjoy it all around the world! PUT YOUR HANDS UP!!!!!!!

So now am gonna SPREAD THE LOVEEEEEE!!!

ALL CR GOES TO TheSJ95@YouTube and whomever she mention in her credits! Thanks Guys!!^^





DON’T YOU GUYS JUST LOVE THE BOYS?
THEY ARE TOTALLY AWESOME!!!
CAN’T STOP LOVING THEM!

P/S song Of The day

I’m really gonna make my hubby-wannabe dancing this song hahahaha